plantenkas
Interieur

5x mooie plantenkas voor in huis

De herfst staat weer voor de deur dus tijd om groen in huis te halen! Je kunt je planten, maar natuurlijk ook je mooiste herinneringen of accessoires een plekje geven in een plantenkas. Ik heb de vijf mooiste plantenkassen voor je onder elkaar gezet.

1. hkliving plantenkas

Deze prachtige kas van hkliving (€ 71,99) is gemaakt van zwart metaal en glas en heeft de vorm van een klein huis. De kweekkas meet 40 x 24 x 32 cm. Het dak van het huisje kun je gemakkelijk openen om er planten in te zetten. Leuk voor in huis of op je balkon. Deze kas heb ik eerder ook gespot bij Felice, bekijk hier de blog.
plantenkas hkliving

2. Opbergbox Madam Stoltz

Naast planten is het natuurlijk ook leuk om je favoriete accessoires een mooie plek te geven in deze kas van Madam Stoltz (€ 34,99). De kas is gemaakt van bronskleurig metaal en glas en heeft de vorm van een langgerekt huis. Plaats de box in je woonkamer en geef je mooiste herinneringen een plek. De kas meet 36 x 10 x 13 cm.
plantenkas Madam Stoltz

3. Kweekkas Dille & Kamille

Kruidenplantjes kweek je in de kweekkas (€ 29,95) van Dille & Kamille. De kas meet 22 x 16,5 x 23 cm en is gemaakt van zwart metaal en glas. Je kunt aan één zijde het dak openen om zo je plantjes te voorzien van water. Deze kas is erg geschikt voor in de keuken.
plantenkas dille kamille

4. hkliving plantenkas

Deze hkliving kas (€ 189) heeft een roestige finish wat zorgt voor een stoere uitstraling. De kas meet 51 x 25 x 36,5 cm. Deze opvallende kas geef je een mooie plek in je woonkamer.
plantenkas hkliving

5. Ikea kweekkas

De meest geziene kweekkas is de kas van Ikea (€ 12,95) en meet 45 x 22 x 35 cm. Het groen van de planten wordt extra geaccentueerd door het frisse wit van de metalen omlijsting van deze kas. Het complete dak van de kas is te openen.
plantenkas ikea

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter