plantenboeken
Interieur

7 mooiste plantenboeken

Afgelopen week heb ik het boek Wonderplants 2 aan mijn collectie plantenboeken toegevoegd. Een prachtig boek met een inkijk in verschillende interieurs van over de hele wereld. Ik kan me voorstellen dat je soms niet kunt kiezen welk boek het beste bij jou past. Het ene boek is nog mooier dan de ander. Hieronder heb ik een selectie gemaakt van de 7 mooiste plantenboeken. Hopelijk maakt dat het kiezen makkelijker :).

plantenboeken het plantenlab

Het plantenlab

Auteur: Judith Boehner
Prijs: € 14,95

In de lijst met mooiste plantenboeken komt blogster en groenspecialist Judith Baehner maar liefst vier keer voor. Met ‘Het plantenlab’ heeft zij een prachtig boek geschreven waarbij haar passie voor planten van de pagina’s afspat. Judith werkt onder andere voor tijdschriften als Home & Garden en Buitenleven waarmee ze veel kennis heeft vergaard over planten.

plantenboeken groen geluk

Groen geluk

Auteurs: Maaike Koster en Emma Sibley
Prijs: € 19,95

Maaike Koster, ook bekend als eigenaresse van My Deer Art Shop heeft haar passie voor planten in samenwerking met Emma Sibley gebundeld in het boek ‘Groen geluk’. De beelden in dit boek zijn geschilderd door Maaike. In het boek vind je plant beschrijvingen en tips voor de verzorging van onder andere cactussen, vetplanten en bladplanten.

plantenboeken wonderplants

Wonderplants

Auteurs: Irene Schampaert en Judith Boehner
Prijs: € 34,99

In dit boek kijk je binnen bij maar liefst 20 verschillende interieurs van creatieve plantenliefhebbers van over de hele wereld. De verschillende interieurs tonen hoe je je huis omtovert tot een urban jungle. Daarnaast staat het boek vol met praktische tips, een overzicht van diverse plantensoorten en tips voor het onderhouden van al het groen.

plantenboeken wonderplants2

Wonderplants 2

Auteurs: Irene Schampaert en Judith Boehner
Prijs: € 30,99

Na Wonderplants is in juni 2018 ‘Wonderplants 2’ verschenen. Opnieuw kijk je binnen in 20 verschillende interieurs van over de hele wereld. Ditmaal hebben Irene en Judith met internationale experts de groentrends voor het aankomende jaar besproken. Ook vind je in dit boek praktische tips terug.

plantenboeken urban jungle

Urban Jungle

Auteurs: Igor Josifovic en Judith de Graaff
Prijs: € 19,99

Voor iedereen die meer groen in huis wilt is er ‘Urban Jungle’. Blader door een grote diversiteit aan Europese woonkamers en je raakt zeker geïnspireerd. In dit boek vind je eenvoudige tips over het verzorgen van planten en veel praktische informatie.

plantenboeken groen in glas

Groen in glas

Auteur: Judith Boehner
Prijs: € 17,99

Ook ‘Groen in glas’ is geschreven door Judith Baehner. In dit boek vind je planten in flessen en laat zij zien welke vormen van terrariums er zijn. Stap voor stap toont zij hoe je een terrarium inricht en onderhoudt.

plantenboeken groen in elke ruimte

Groen in elke ruimte

Auteur: Modeste Herwig
Prijs: € 20

Het laatste plantenboek is ‘Groen in elke ruimte’. Dit boek helpt je te kiezen welke stijl bij jou past en welke planten daarbij horen. Dit boek staat bol van de praktische informatie die je nodig hebt om succesvol binnenshuis planten te onderhouden.

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter