botanisch behang annet weelink
Interieur

7x Botanisch behang

In deze blog laat ik je zien hoe je een saaie muur met botanisch behang een compleet andere uitstraling geeft. Combineer het behang met planten en natuurlijke materialen en creëer zo je eigen urban jungle.

Annet Weelink Design – Jungle zwart/wit

Van al het botanisch behang dat ik hieronder heb opgesomd is Jungle zwart/wit (hierboven in het huis van Maaike Koster) toch wel mijn persoonlijk favoriet. De afbeelding op dit behang is met de hand getekend door Annet en vervolgens geprint op vinyl papier. Met het behang koop je echt een unieke muur doordat het één grote afbeelding is en geen repeterend patroon. Je brengt het behang aan op de muur door de lijm op de banen te smeren en vervolgens op de juiste volgorde op de muur te plakken.

Annet Weelink Design – Jungle tonale kleuren

Houd je van wat meer kleur dan is deze Jungle in kleur meer wat voor jou. Ook deze print is geprint op vinyl papier en kent dezelfde bevestiging als de print Jungle zwart/wit.
botanisch behang annet weelink

Photowall – Tropical

Dit behang van Photowall heeft prachtig warme en levendige kleuren in zich. Het behang is gemaakt van een niet-geweven en slijtvast materiaal. Met behanglijm breng je het behang aan op de muur. Voordeel van dit behang is dat het niet verbleekt in zonlicht, milieuvriendelijk en brandwerend is.
botanisch behang

Au fil des Couleurs – Metrozoo

Dit behang van Au fil des Couleurs, Metrozoo, ontleent zijn naam aan de oudste en grootste dierentuin van Florida waaruit deze dieren lijken te zijn ontsnapt. De print is opgemaakt in zwart en wit waardoor de dieren, die wel ingekleurd zijn, extra in het oog springen. Het behang is gemaakt van een niet-geweven materiaal. Met behanglijm breng je het behang aan op de muur.
botanisch behang

Graham & Brown – Fotobehang palmen

Dit vliesbehang van Graham & Brown geeft je met een overvloed aan palmen het gevoel van een jungle. De totale afmetingen van dit behang zijn 300 x 200 cm. Het vliesbehang is net zo gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen. Je brengt lijm aan op de muur en je plakt het behang op zijn plek. Wil je na een tijdje een ander behang? Zonder stoomapparaat verwijder je het behang gemakkelijk van de muur.
botanisch behang

Graham & Brown – Vliesbehang palmen blauw/groen

Dit blauw/groene palmenbehang van Graham & Brown is er één voor mensen die durven. De groen/blauwe palmen geven direct een warme uitstraling aan je interieur. Ook dit betreft een vliesbehang.
botanisch behang

KEK Amsterdam – Engraved flowers

Dit stilleven behang van KEK Amsterdam geeft je interieur een compleet andere uitstraling. Het vliesbehang is bedrukt met een print van zwarte bloemen op een witte achtergrond.
botanisch behang

Bron beeldmateriaal: Pinterest

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter