Shops

Loft Arnhem | interieur, fashion en gifts

Eén van mijn favoriete winkels is Loft. Je vindt deze prachtige interieurwinkel in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle. Ik had een dagje vrij en besloot vergezeld van mijn camera de auto in te stappen richting Arnhem. Loft Arnhem zit in een prachtig pand en heeft naast een begane grond ook een bovenverdieping met de mooiste meubels. Van banken tot complete eethoeken, maar ook salontafels en vloerkleden.

Loft Arnhem woonwinkel

In het monumentale pand, dat vroeger een dansacademie was, vind je stoere merken als House Doctor, Loft Label en vtwonen. Door het vele licht dat het pand met hoge ramen binnenvalt heb je bij bovenkomst direct een ‘wauw’ gevoel. Op de benedenverdieping verkoopt Loft naast toffe woonaccessoires als kaarten, kussens, kaarsen, lampen van merken als Madame Stolz en Suhka ook kleding van onder andere het merk Yaya. Bij Loft vind je Nederlands en Scandinavisch design in voornamelijk de kleuren grijs, wit en zwart. Loft kiest voor stoere materialen als linnen, leer, staal en hout.

Loft Arnhem woonwinkel
Loft Arnhem woonwinkel

Sinds kort heeft Loft ook een hotel geopend dat bovenaan mijn verlanglijst staat om eens te overnachten. Op Instagram vliegen prachtige foto’s je om de oren. Mooie ruimtes met zeeën van licht, stoere accessoires en authentieke details: een feest voor het oog!

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter