Loods 5 Zaandam Zuiver
Interieur Shops

Loods 5 Zaandam | Design afdeling na de verbouwing

Een maand geleden, toen het zo ontzettend warm was, bracht ik een bezoek aan woonwinkel Loods 5 Zaandam. Er werd op de Design afdeling flink verbouwd. De eerste resultaten waren toen al zichtbaar. Zo oogde het geheel een stuk ruimtelijker en vond ik de verschillende afdelingen een stuk sneller. Ik las op het Instagram account van Loods 5 dat de verbouwing voltooid was, dus besloot ik vandaag een bezoek te brengen om het eens met eigen ogen te bekijken.

Aangekomen op de eerste verdieping liep ik direct tegen een stuk of tien bolderkarren aan. Leuk om je kinderen in rond te rijden en erg handig om meubels en woonaccessoires in te vervoeren. Na de bolderkarren liep ik een grote open ruimte in met veel groen en planten. Meubels in stoere materialen als staal, hout en leer stonden uitgestald. Veelal in de kleuren zwart, groen en bruin.
Loods 5 Zaandam
Loods 5 Zaandam
Loods 5 Zaandam

Zuiver

Ook het Nederlandse designmerk Zuiver heeft flink wat vloeroppervlak gekregen op de verbouwde etage. Prachtige fris gekleurde kamers met op de muren vooral pasteltinten met meubels in de kleuren zwart, grijs en bruin. Ieder seizoen komt Zuiver weer met een verfrissende collectie meubels en woonaccessoires voor binnen- en buitenshuis.
Loods 5 Zaandam Zuiver
Loods 5 Zaandam Zuiver

IXXI

Prachtig voor aan de muur zijn de wandposters van IXXI. Eén van mijn persoonlijke favorieten is IXXI Dream. Deze sprookjesachtige foto is genomen door fotograaf Andie Linn en onderdeel van de kunstcollectie van Loods 5. Liever als foto in een lijst? Deze is ook bij Loods 5 in diverse maten te verkrijgen.
Loods 5 Zaandam IXXI

NADesign

Nog meer moois voor aan de muur: de posters van NADesign. Puur natuur zijn deze bijzondere posters gemaakt van olifantenpoep. Ja echt, je leest het goed! De grove structuur van het papier en de bruine kleur ontstaan door het mengen van olifantenmest met pulp en water. De posters zijn op te hangen met de bijgeleverde klemmen, maar ook met een prachtig eikenhouten ophangsysteem te verkrijgen via de website van NADesign.
Loods 5 Zaandam NADesign

Loods 5 Zaandam
Pieter Ghijsenlaan 14b
1506 PV Zaandam
Instagram: instagram.com/loods5
Website: loods5.nl

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 18:30
Zondag: 10:00 – 17:30

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter