Moebe frame
Interieur

MOEBE frame | transparante eenvoud

De ontwerpers achter MOEBE zijn meubelmaker Anders Thams en architecten Nicholas Oldroyd en Martin D. Christensen. MOEBE is een Scandinavisch designmerk gevestigd in Copenhagen. MOEBE produceert onder andere frames, spiegels, bijzettafels en lampen. Ze focussen zich op de essentie van het product en maken daarbij gebruik van kwalitatieve materialen als eikenhout en aluminium. Mijn favoriet uit de MOEBE collectie? Het MOEBE frame.

Moebe frame

Het frame is vervaardigd uit 4 latten eikenhout met daartussen 2 stukken plexiglas. Het geheel wordt bij elkaar gehouden door een simpel, maar mooie rubberen band waarmee je het frame ook aan de muur kunt bevestigen. Je kunt er van alles in ‘lijsten’; je favoriete poster, maar ook foto’s, bladeren en planten komen prachtig uit doordat het middenstuk volledig transparant is.

Moebe frame

De MOEBE frames zijn onder andere bij Mister Design te verkrijgen in de formaten A5, A4, A3 en A2 en in drie verschillende kleuren: wit, zwart en eiken. Zoals je in de foto hierboven kunt zien is het ook prachtig om de lijst voor een raam te plaatsen zodat het ingelijste groen aan een tuin doet denken.

Moebe frame
MOEBE

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter