pop-up karwei amsterdam
Shops

Pop-up KARWEI huis Amsterdam

Afgelopen vrijdag bezocht ik het KARWEI huis in hartje Amsterdam. Een tijdelijk, compleet ingericht huis met zeven kamers (woonkamer, eetkamer, hal, werkplek, zitkamer, slaapkamer en make-over kamer) waar je volop wooninspiratie op kunt doen. In iedere kamer wordt een andere interieurtrend uitgelicht. Zo vind je in de woonkamer de interieurtrend ‘pink’, ‘messing’ in de eetkamer en mijn persoonlijk favoriet ‘fluweel’ in de zitkamer.

pop-up karwei huis
pop-up karwei huis
pop-up karwei huis
pop-up karwei huis

Make-over kamer

De make-over kamer wordt iedere week door een andere influencer ingericht. Deze week was de ruimte ingericht door Marij Hessel, beter bekend als Enter My Attic. Zoals je op de foto’s hieronder kunt zien heeft Marij gekozen voor een werkkamer met loungeplek, waar ze het Style Statement No. 4 pink tot leven laat komen.
pop-up karwei huis
pop-up karwei huis

Workshops

In de afgelopen acht weken kon je iedere woensdag en vrijdag diverse workshops volgen in het KARWEI huis. Deze vrijdag vond alweer de allerlaatste workshop plaats: het maken van een plantenstandaard. De workshop werd gegeven door Marij. Marij blogt ook voor KARWEI waar ze je inspireert op het gebied van wonen, klussen en DIY projecten. In gezelschap van ongeveer acht anderen creëerden we in twee uur tijd een mooie plantenstandaard. De standaard en de plantenpot werden beschilderd met Flexa muurverf kleurtesters. In de testers zit verrassend veel verf en indien je de houten standaard binnen zet hoef je niet bang te zijn dat de verf gaat bladderen.
pop-up karwei huis
pop-up karwei huis

Ben jij benieuwd naar de nieuwste woontrends? Je kunt het huis, waar KARWEI dit najaar dé interieurtrends tot leven laat komen, nog één week bezoeken.

KARWEI huis
Runstraat 25
1072 VW Amsterdam
Instagram: instagram.com/karwei
Website: karwei.nl/karweihuis

Openingstijden
Geopend van 13 oktober t/m 29 november
Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag en woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 12:00 – 20:00
Vrijdag en zaterdag: 10:00 – 18:00
Zondag: 12:00 – 18:00

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

1 Comment

 • Reply
  Eline
  29 december 2018 at 5:58 pm

  IK ben vooral dol op de prachtige roze tinten van het pop-up huis!

  Groetjes,
  Eline

Laat een bericht achter