showup 2018
Interieur

showUP 2018 | het beste op het gebied van home & gifts

Gisteren bezocht ik voor het eerst showUP in de Expo Haarlemmermeer. Het evenement is een vakbeurs en richt zich op inkopers van woon- en giftstores, webshops en warenhuizen, maar ook op stylisten, bloggers en pers. Dit jaar deden meer dan 350 deelnemers uit binnen- en buitenland mee aan showUP 2018. Je vindt er bekende merken als House Doctor en Moebe, maar ook startende labels en jonge ontwerpers. Hieronder heb ik mijn favoriete merken, ontwerpers en producten onder elkaar gezet.

House Doctor

“Do you have a moment?”… Uiteraard heb ik de tijd genomen om de mooie collectie meubels en woonaccessoires te bekijken van House Doctor. Het aankomende seizoen brengt House Doctor comfort in de vorm van zachte materialen, warmte door de toepassing van warme kleuren en persoonlijkheid. Op de stand van House Doctor waren veel planten, staal in de kleuren zwart en goud en warme materialen door de toepassing van velours en wandkleden te bezichtigen. Ook was er een ware kersttafel te bewonderen op de stand met een hele wand vol prachtige kerstballen.
showup 2018 house doctor
showup 2018 house doctor
 showup 2018 house doctor
showup 2018 house doctor
showup 2018 house doctor
show up 2018 house doctor
showup 2018 house doctor

Meesie.nl

De handgemaakte bollen van natuurlijke kokosvezels van Kokodama kennen we allemaal, maar Meesie komt met iets nieuws: een plantje in een puntnoot. De puntnoot is familie van de kokosnoot en door er een jute touw doorheen te rijgen creëer je een leuk hangpotje. Elk item is uniek en one-of-a-kind. De puntnoot is exclusief plant te bestellen op de website van Meesie en kost € 8,95.
showup 2018 meesie.nl

EDGAR Home

Erg leuk vond ik deze stijlvolle lampen van EDGAR Home. Met een simpele tik tegen de zijkant van de voet kun je het licht feller of minder fel zetten. De lamp kent vier standen en is verkrijgbaar in diverse kleuren.
showup 2018 edgar home

Studio Carmela Bogman

Ben jij gek op gedroogde bloemen dan is het Hueframe van Studio Carmela Bogman echt wat voor jou. Hueframe is een lijst zonder rand en de twee platen, die bij elkaar worden gehouden door rubberen ringen, zijn semi-transparant. De lijsten zijn verkrijgbaar in small, medium en large in de kleuren transparant, wit, geel en blauw.
showup 2018

House of Thol

De ‘Flower Constellations’ van House of Thol hebben patronen die overeenkomen met de manier waarop de sterren staan in de twaalf sterrenbeelden. Je plaatst de bronzen plaat gemakkelijk op een vaas, duwt de binnenzijde iets naar beneden voor extra stevigheid en je schuift je bloemen door de gaatjes heen. Fijne bijkomstigheid is dat de bloemen niet meer omvallen, maar altijd netjes op hun plek blijven staan.

House of Thol is ook het bedrijf achter ‘Waterworks‘, een natuurlijk watergeefsysteem dat het zorgen voor je kamerplanten een stuk gemakkelijker maakt. De basisset bestaat uit een gedeeltelijk geglazuurde terracotta staak en een glazen reservoir met kurk. Het poreuse terracotta geeft via de wanden langzaam water aan de aarde.
showup 2018 house of thol
showup 2018 house of thol
showup 2018 house of thol

Rescued

Van augurken pot naar stoere lamp, van krant naar hippe plantenpot en oude kopjes omgetoverd tot kaarsenhouder. Alle producten van Rescued zijn gerecycled en hebben echt een nieuw leven gekregen. De oude kopjes, “the Cupside Down” zijn gezandstraald waardoor een mooie matte afwerking ontstaat, elk item is uniek.
showup 2018 rescued

Creative Lab Amsterdam

Ook Creative Lab Amsterdam was dit jaar aanwezig op het showUP event met een serie van prachtige botanische behangprints, notebooks en ansichtkaarten. Het behang voelt leerachtig aan en is niet-geweven. Het behang is gemakkelijk aan te brengen, maar net zo makkelijk weer te verwijderen zonder sporen achter te laten.
showup 2018 creative lab amsterdam
showup 2018 creative lab amsterdam

Onshus

Enthousiast word ik van de Onshus spiegel. Deze is gemaakt van massief hout en vervaardigd in Nederland. De spiegel is leverbaar in de maten M en XL en te combineren met de wandhaken die Onshus ook verkoopt. Naast de spiegel presenteerde Onshus ook prachtige glazen vazen, opbergpotten van gekleurd glas en drinkglazen.
showup 2018 onshus
showup 2018 onshus

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter