tulum noordwijk
Hotspots

Strandpaviljoen Tulum Noordwijk

Met Wijk aan Zee om de hoek kom ik niet vaak op andere stranden. Hoog tijd om daar eens wat verandering in aan te brengen. Na een kleine speurtocht viel mijn oog op het Instagram account van Tulum Noordwijk. Wauw, dat zag er goed uit! Reden genoeg om in de auto te springen en een bezoek te brengen aan deze gave strandtent in Noordwijk.

Sfeervol Tulum

Zo gezegd, zo gedaan. Dus ik in alle vroegte op zaterdagochtend naar Noordwijk (lekker ontbijten op het strand, wie wil dat nou niet). De inrichting van het strandpaviljoen overtrof mijn verwachtingen, wat een gave tent! Bij aankomst zag ik de wit gelakte muren en de zwart stalen deuren, waar ik toch al zo’n zwak voor heb. Achter de grote raampartij, waardoor je een geweldig uitzicht hebt op het brede strand, trof ik een vloer aan met een grote diversiteit aan kleuren planken, veel grote en groene beplanting en sfeervolle raffia lampen. De strandtent geeft een sfeer alsof je op Ibiza of Bali terecht bent gekomen.

Na wat rondstruinen stuitte ik op de manager Rebecca. Enthousiast vertelde ze mij over de oorsprong van Tulum. De naam blijkt gebaseerd te zijn op een strand in Mexico (even Googelen en je begrijpt waar die sfeer vandaan komt). Verder is de prachtige inrichting van Tulum te danken aan Ibiza Outdoor. Een creatief duo die meerdere keren per jaar naar het buitenland gaat om inspiratie op te doen voor de inrichting van onder andere Tulum.

Terug naar Tulum: midden in de beachvilla staat een groot ligbed. Heel gaaf. Deze heb ik helaas niet kunnen fotograferen vanwege een bruiloft die die middag gepland stond (ja, de beachvilla is ook exclusief te reserveren voor evenementen en bruiloften). Een goede reden voor jou om zelf eens af te reizen naar Noordwijk en alles met eigen ogen te bekijken.

Bohemische parasollen en bamboe bankjes

Bestellen doe je aan de bar waar je de keuze hebt uit heerlijk verse sapjes, taartjes en goede broodjes. Mijn keuze ging uit naar de mashed avo met gegrilde kip, prima keuze! Ook buiten is het heerlijk vertoeven, zo heb je naast het witte pand met stalen deuren ook een kleiner gebouw waar je drankjes en eten kunt bestellen. Daar kun je zitten op bamboe banken met lekker dikke kussens of op een van de vele ‘onderuitzak’ stoelen. Geen zin in zon? Dan pak je één van de vele bohemische parasollen.
tulum noordwijk
tulum noordwijk
tulum noordwijk
tulum noordwijk
tulum noordwijk
tulum noordwijk
tulum noordwijk

Tulum Noordwijk
Zeereep 104
2202 NW Noordwijk
Instagram: instagram.com/tulumtulumnw
Website: tulumtulum.nl

Openingstijden
Geopend van maart tot half oktober van 09:00 – 00:00

Op de hoogte blijven van de laatste hotspots? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter