eigen huis & interieur paviljoen
Interieur

vt wonen&design beurs – Eigen Huis & Interieur paviljoen

Dit jaar was ik als razende reporter aanwezig op de vt wonen&design beurs en bracht ik van dinsdag t/m zondag door middel van foto’s en content verslag uit op de social kanalen van vt wonen&design beurs. Eén van mijn favorieten dit jaar was het Eigen Huis & Interieur paviljoen. Het paviljoen is dit jaar in samenwerking met Floor Knaapen gerealiseerd.

Ando meets Escher

Thema van het Eigen Huis & Interieur paviljoen was ‘Ando meets Escher’. Tadao Ando is architect en zijn stijl is te herkennen aan eenvoudige bouwvolumes met een avontuurlijk looppad er doorheen. Daarbij heeft Tadao een bijzondere voorliefde voor gestorte betonarchitectuur. Maurits Cornelis Escher is één van ’s werelds meest beroemde grafici. Hij is het meest beroemd om zijn zogenaamde onmogelijke tekeningen.

eigen huis & interieur paviljoen

Stylist en designer Floor Knaapen heeft door middel van trappen, pilaren en gangen de verschillende ruimtes van elkaar gescheiden. Niet toegankelijk voor publiek was het bed op het dak het paviljoen. Deze kon enkel van afstand worden bekeken. Erg mooi vond ik de gebruikte verf in het huis van Carte Calori (kleur Parel 0,5). Het is een kalkverf die in stuctechniek wordt aangebracht, waarmee je een betonlook creëert.

eigen huis & interieur paviljoen
eigen huis & interieur paviljoen
eigen huis & interieur paviljoen

Badkamer

Hoogtepunt van het paviljoen was wat mij betreft de prachtige badkamer. Deze bevond zich centraal in het huis en was via een open doorgang te bereiken. In de badkamer trof ik een wit rond bad, messing kranen en douchekop en een stijlvolle wastafel met dito afwerking. De complete badkamer is van het merk Laufen. De messing kranen en douchekop zijn van Vola.

eigen huis & interieur paviljoen
eigen huis & interieur paviljoen

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

1 Comment

 • Reply
  Eline Schreurs
  19 oktober 2018 at 12:30 pm

  Wat een leuke foto’s, echt super!
  Ik ben vooral fan van de badkamer :).

  Groetjes,
  Eline

Laat een bericht achter