flexa verf pink nudity
Interieur

Werkkamer make-over met Flexa verf Pink Nudity

Als er iets vaak in ons huis verplaatst is, zijn het onze bureaus. We begonnen in een kamer aan de voorkant van ons huis op de noord-kant. Toch wel wat fris in de winter. Toen naar de achterkant van het huis op de zuid-kant. Helemaal goed, bureaus in het midden van de kamer, twee donkerblauwe kleden eronder en er kon gewerkt worden. Toch begon het onlangs weer te kriebelen. Er zou meer ruimte in de kamer ontstaan als de bureaus tegen de muur zouden staan. Er werd, je raadt het al, opnieuw geschoven. Met mijn gezicht tegen de witte muur vond ik het toch wel erg clean en wit. Tijd voor een make-over, met dit keer: Flexa verf Pink Nudity.
flexa verf pink nudity

Flexa kleurtester

Zoals jullie misschien weten ben ik dit jaar als razende reporter over de vt wonen&design beurs gegaan om de mooiste stands en tofste trends vast te leggen. Daarbij heb ik de stand van Flexa niet overgeslagen. Op de stand vond je een wand met een grote diversiteit aan kleurvlakjes. In de stijlkamers, ingericht door onder andere Souraya Hassan (Bintihome) en Theobert Pot (The Nice Stuff Collector), kwam ik ook de kleur Pink Nudity tegen. Je ontving gratis een kleurtester naar keuze. Ik koos voor de kleur Pink Nudity. Omdat ik toch een beetje een bange ben op het gebied van kleur toevoegen in huis besloot ik eerst een tijdje naar de kleur te kijken zodat ik eraan kon wennen. Na lang wikken en wegen werd het tijd om de kleurtester op de witte muur te rollen. Nadat ik nog een klein moodboard had gemaakt wist ik het zeker; dit moest hem worden.
flexa verf pink nudity

Kleur op de muur

Vol goede moed ging ik twee weken later, ja.. toch nog even over nagedacht, naar KARWEI en liet daar Flexa verf Pink Nudity mengen. Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover: er ging geschilderd worden. Met een kwast deed ik eerst rondom alle randen om vervolgens het geheel in te kleuren met een roller. Leuk om te zien wat het schilderen van één muur qua sfeer met een kamer kan doen. Om de boel direct wat netter op te ruimen heb ik voor de Ikea kast twee lades gekocht. Wat vinden jullie van het eindresultaat?
flexa verf pink nudityflexa verf pink nudity

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter