green lifestyle store
Interieur Shops

Green lifestyle store | Pop-up Amsterdam

Planten, hoe groener en groter hoe beter, ik hou ervan! In de tijd dat we nog op ons appartement in Heemskerk woonden waren planten, met de twee plantenkauwers (katten Bert en Sjaan), geen optie. Voor ik het wist sprongen ze vanaf de koelkast in mijn witte plantenkast en lag er meer op de grond dan dat er in de kast stond. Sinds we in ons nieuwe huis wonen is dat een heel ander verhaal. Voor hen is er nu geen mogelijkheid meer om in de kast te springen dus ondertussen zie je door de open witte kast geen muur meer, maar vooral veel groen. Toen ik op het Instagram account van Green lifestyle store zag dat zij vanaf 4 september een pop-up shop gingen openen in Amsterdam werd ik al gelijk enthousiast.

Over Green lifestyle store

In 2016 besloten eigenaresses Denise en Britt, beiden wonend in Haarlem, vanuit hun passie voor interieur dat het tijd werd voor meer groen bij de mensen thuis. Niet alleen vanwege de looks van al dat groen, maar ook voor een gezond leven. Green lifestyle store was een feit. Ieder seizoen stellen zij een nieuw aanbod planten samen dat aansluit bij de trends van dat moment. De planten zijn online te bestellen via de website, maar voor een periode van 4 t/m 30 september zijn de planten ook te vinden in de pop-up store in Amsterdam. Tijd voor mij om een bezoek te brengen!

Groen, groener, groenst

Op de vroege woensdagochtend, een dag na de officiële opening, vertrok ik naar Amsterdam om de pop-up met eigen ogen te bekijken. Het kwam werkelijk met bakken uit de lucht, maar ik werd bij binnenkomst direct enthousiast ontvangen door Denise en Britt. Met een verse muntthee in mijn hand kon ik de tijdelijke winkel eens goed bekijken: wat een prachtige frisse ruimte en wat een grote hoeveelheid planten! Wat direct opviel is dat de planten in drie groepen gesorteerd staan:

  • Green living, hoe groener hoe beter, met planten als Alocasia Calidora, Musa (bananenplant), Monstera (gatenplant) en Pilea (pannenkoekenplant).
  • Urban, zelfs kleine stadsappartementen decoreer je met planten als Ceropegia, Senecio (erwtenplant), Maranta Kerchoveana, Maranta Fascinatie, Echeveria (vetplant) en Opuntia (cactus).
  • Sync with nature, creëer je eigen jungle met planten als Alocasia Zebrine, Aloe Vera, Bromelia (ananas), Anthurium Jungle Bush en Tilandsia wat allen ook nog eens luchtzuiverende planten zijn.

Stijlvolle potten

Iedere plant die je koopt, of dat in de webshop is of in de pop-up store, zit in een stijlvolle pot. De groene potten, die je op de foto’s hieronder ziet, zijn onderdeel van de nieuwe najaar- en wintercollectie en zijn door Denise en Britt zelf ontwikkeld. Indien je online een plant besteld wordt deze verzonden in een kartonnen doos. De meiden van Green lifestyle store hebben een doos ontwikkeld waar de plant met pot en al klem wordt gezet. Dus zelfs wanneer de doos ondersteboven bij jou wordt afgeleverd zit de plant nog steeds stevig op zijn plek.

Met al dat moois om mij heen kon ik mij niet beheersen en ging met de Echeveria (vetplant) en een Sprout naar huis :).

green lifestyle store
green lifestyle store
green lifestyle store
green lifestyle store
green lifestyle store
green lifestyle store
green lifestyle store
green lifestyle store

Green lifestyle store
Gerard Doustraat 76
1072 VW Amsterdam
Instagram: instagram.com/greenlifestylestore
Website: greenlifestylestore.nl

Openingstijden
Geopend van 4 t/m 30 september
Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag en zondag: 11:00 – 18:00

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter