woonbeurzen
Interieur

Woonbeurzen | Interieur evenementen in september en oktober 2018

Binnenkort liggen de najaar- en wintercollecties weer in de winkels. In de maanden september en oktober tonen ontwerpers en woonmerken hun nieuwste collecties tijdens diverse interieur evenementen. Hieronder heb ik de vier woonbeurzen die in september en oktober plaatsvinden onder elkaar gezet.

showUP

Dit jaar bezoek ik voor het eerst showUP in de Expo Haarlemmermeer. De allereerste editie van showUP dateert van februari 2013 en vond destijds plaats in de Kromhouthallen in Amsterdam. Het event werd succesvoller en trok ieder jaar meer bezoekers, een verhuizing naar een grotere locatie kon niet uitblijven. showUP vindt nu al een aantal jaren plaats in de Expo Haarlemmermeer. Het evenement is een vakbeurs en richt zich op inkopers van woon- en giftstores, webshops en warenhuizen, maar ook op stylisten, bloggers en pers. Dit jaar doen meer dan 350 deelnemers uit binnen- en buitenland mee aan dit event. Je vindt er bekende merken als House Doctor en Moebe, maar ook startende labels en jonge ontwerpers. Beide dagen zijn er zes experts die je bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur.
woonbeurzen
Foto: showUP

showUP
2 + 3 september
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, Vijfhuizen
Website: showup.nl
Instagram: instagram.com/showupevent

MAISON&OBJET

Ok, het is wel even reizen en kost ook aardig wat geld maar dan ben je ook wel bij hét interieur event van het jaar aanwezig: MAISON&OBJET. Het event, dat dit jaar al 23 jaar bestaat, biedt een walhalla aan interieur inspiratie met maar liefst 11 hallen met thema’s als ‘unique & eclectici’, ‘craft’ en ‘home accessories’. Ruim 3.000 exposanten laten hun nieuwste collecties en ontwerpen zien aan mensen van over de hele wereld. Op deze woonbeurs vind je alles op het gebied van decoratie, design, meubels, accessoires, stoffen en geuren. Je kunt ook een flinke dosis inspiratie opdoen door naar één van de vele inspirerende sessies te gaan.
woonbeurzen
Foto: MAISON&OBJET

MAISON&OBJET
7 t/m 11 september
Paris Nord Villepinte Exhibition Centre
CD 40
ZAC Paris Nord 2, Villepinte
Website: maison-objet.com
Instagram: instagram.com/maisonetobjet

vt wonen&design beurs

Een stuk dichter bij huis is de vt wonen&design beurs: het woonevenement dat dit jaar 26 jaar bestaat. Vorig jaar was ik van de partij bij toch wel één van de leukste Nederlandse woonbeurzen. Heb je mijn blog niet gelezen? Klik dan hier en hier om de blog en foto’s van vorig jaar alsnog te bekijken. Ook dit jaar weer brengt de vt wonen&design beurs, bij de start van het woonseizoen, alle mooie merken, de beste experts en meest verrassende ontwerpen onder één dak.

vt wonen&design beurs
2 t/m 7 oktober
Amsterdam RAI
Europaplein 24, Amsterdam
Website: vtwonen.nl/wonen-design-beurs
Instagram: instagram.com/vtwonenendesignbeurs

Dutch Design Week

Dutch Design Week (DDW) vindt dit jaar voor de 17e keer plaats in Eindhoven en is uitgegroeid tot het grootste design event van Noord-Europa. Het event geniet naamsbekendheid tot ver over de landsgrenzen, biedt een podium voor ontwerpers en is de verbindende factor tussen design, technologie en mensen. Verspreid over 110 verschillende locaties presenteren 2.500 designers experimenten en ideeën. DDW faciliteert door de hele stad tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen en festiviteiten.
woonbeurzen
Foto: Dutch Design Week

Dutch Design Week
20 t/m 28 oktober
Eindhoven
Website: ddw.nl
Instagram: instagram.com/dutchdesignweek

Zie ik je op één van de woonbeurzen?

Op de hoogte blijven van het laatste interieur nieuws? Volg studio1967 dan op Instagram.

Lees ook...

Geen reacties

    Laat een bericht achter